Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Większość tutaj najeżdża na Ricka, że zdradza biedną Amber, że nie zasługuje na jej miłość itd. Widać po prostu, że aż tak bardzo mu na niej nie zależy, więc może przestańcie bronić tej pary przed okropnymi intrygami nadgorliwej matki :roll: To oczywiste, że uczucie które ich łączy jest bardzo słabe, więc może pora zakończyć ten pseudozwiązek... Brooke miała rację, że dla jej syna za wcześnie na małżeństwo. Woli grać w butelkę z przyjaciółmi i przed całowaniem innych dziewczyn nie ma większego oporu ;) To co łączy Amber i Ricka to nie miłość. Oboje całowali się z innymi podczas swojego narzeczeństwa i nie rozpaczali z tego powodu ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

wiwi pisze:Większość tutaj najeżdża na Ricka, że zdradza biedną Amber, że nie zasługuje na jej miłość itd. Widać po prostu, że aż tak bardzo mu na niej nie zależy, więc może przestańcie bronić tej pary przed okropnymi intrygami nadgorliwej matki :roll: To oczywiste, że uczucie które ich łączy jest bardzo słabe, więc może pora zakończyć ten pseudozwiązek... Brooke miała rację, że dla jej syna za wcześnie na małżeństwo. Woli grać w butelkę z przyjaciółmi i przed całowaniem innych dziewczyn nie ma większego oporu ;) To co łączy Amber i Ricka to nie miłość. Oboje całowali się z innymi podczas swojego narzeczeństwa i nie rozpaczali z tego powodu ;)
Święta racja Wiwi :D Co do ostatnich odcinków całkowicie zgadzam się z Robim,Boldfanką i Lolexem.Napisaliście wszystko co ja również miałam do powiedzienia,więc już nie muszę się wysilać :P :mrgreen:
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Mieć rację to jednak coś innego niż wtrącać się. Dla mnie też ten ślub wydaje się złym pomysłem. Ale to ich błędy, ich życie. Jak można za kogoś przeżyć życie? Decydować za niego? Bez porażek wiemy i umiemy mniej. Bez sensu jest rujnowanie komuś jego planów tylko dlatego, że uważa się, że ten ktoś popełnia błąd.
A Rick i tak nie umie się wyluzować. Swoim sztywniactwem rzeczywiście wyróżnia się od innych.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Racja Szogunko :D
Poza tym co to ma do rzeczy, że Rick nie zasługuje na Amber czy że nie dorósł do małżeństwa z tym, co robi jego matka??Łatwo odwrócic widzę wszystko i mówic że Brook ma racje że Rick jest za młody (i chyba za głupi) by mieć żonę i rodzinę, dlatego to co robi jest dobre ::ysz:: Fakt ten nie usprawiedliwia jej paskudnego knucia.
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Wiedziałam że Amber nie obejrzy tych zdjeć. Morgan to postradał zmysły! Tim to jest taki łatwy że szok!!! Nie wiedziałam że tak szybko da sie urobić Morgan. Rick nie jest wart Amber.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Scena kiedy Taylor rzuciła sie do drzwi od schronu kiedy Morgan je otworzyła - świetna, Taylor walczy jak lwica o swoje młode.
Myślę, że Tim jednak pójdzie po rozum do głowy,zapanuje nad żądzami i uratuje Taylor i Steffy.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Szogunka

Kurka, właśnie weszłam do domu, co oznacza, że przegapiłam 2 odcinki...
Awatar użytkownika
Tiril

Szogunka pisze:Kurka, właśnie weszłam do domu, co oznacza, że przegapiłam 2 odcinki...
Żałuj! Przegapiłaś jak Morgan "ujeżdżała" Tima hahahahahaahahahahahaaha
Sad but true
Awatar użytkownika
Kotqa

Post autor: Kotqa »

Tiril pisze:Przegapiłaś jak Morgan "ujeżdżała" Tima
Nio.. Morgan pokazała swojego wewnętrznego ..jeźdźca :P hyhy
:serce: Deacon + Amber :serce:
Awatar użytkownika
Szogunka

Ej, to akurat dobrze. Słabo mi się robiło po ostatnim razie Morgan i Tima. Brrr... Nie mogę na to patrzeć :wink:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Morgan w akcji z Timem. ::loll:: Zabrakło jednak ognistych tekstów. Z Amber to już robią taką idiotkę, że głowa boli ::plask wczolo: Brooke miała dziś na sobie extra skórę. Wyglądała przepięknie. 8) Eryk spalił się na solarce. :roll:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Ja już nie wiem co mam myśleć o Ricku i o tym z kim ma być Amber. ::bojesie::
Brooke dalej traci mój szacunek.
Sceny Morgan/Tim/Taylor były świetne! Ale się wystraszyłem jak Taylor wyskoczyła zza tych drzwi i zaczęła wrzeszczeć. Tim widać woli igraszki z psychopatką Morgan. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Tiril

LoLex pisze:Brooke miała dziś na sobie extra skórę. Wyglądała przepięknie. 8) Eryk spalił się na solarce. :roll:
Zgadzam się:) Brooke śliczna, a Eryk wykorzystuje chyba karnety na solarium które zostały po odejściu Kimberli z serialu:wink:
Sad but true
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Amber dzisiaj baaardzo ładnie wyglądała :serce:
No i dzisiaj musze przyznać, że Deacon ma chyba racje co do Ricka :roll:
Morgan to wariatka, zachowuje się jak...ehh...z tego co pamiętam, to Tim jest chyba psychiatrą, tak? No to nie widzi, że Morgan oszalała? Powinien jej pomóc, a nie jeszcze bardziej ją pogrążać :roll:
Zająć

Post autor: Zająć »

Dzisiejszcze odcinki przypominały horror.
1. Taylor w drzwiach schrony wyłoniła się jak zombie.
2. Morgan jak wampir rzuciła się na Tim'a (po upadku z łóżka oboje w gipsie jutro będą)
3. Krwiste usta Amber
4. Modliszkowe spojrzenia Brooke.
5. Opalony Erick dzisiaj w nocy będzie straszył Stephanie
6. Dickon za drzwiami jak duch
7. Rick pojawia się i znika (mam na jego punkcie bzika :P)
8. Torn Seryjny Kochanek wabił Brooke.
Całkiem fajne odcinki.

Chwała dla wystraszonej Królowej Matki- jutro wkroczy do akcji?
Zablokowany