Bieżące odcinki cz. 1
Większość tutaj najeżdża na Ricka, że zdradza biedną Amber, że nie zasługuje na jej miłość itd. Widać po prostu, że aż tak bardzo mu na niej nie zależy, więc może przestańcie bronić tej pary przed okropnymi intrygami nadgorliwej matki
To oczywiste, że uczucie które ich łączy jest bardzo słabe, więc może pora zakończyć ten pseudozwiązek... Brooke miała rację, że dla jej syna za wcześnie na małżeństwo. Woli grać w butelkę z przyjaciółmi i przed całowaniem innych dziewczyn nie ma większego oporu
To co łączy Amber i Ricka to nie miłość. Oboje całowali się z innymi podczas swojego narzeczeństwa i nie rozpaczali z tego powodu 
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
Święta racja Wiwiwiwi pisze:Większość tutaj najeżdża na Ricka, że zdradza biedną Amber, że nie zasługuje na jej miłość itd. Widać po prostu, że aż tak bardzo mu na niej nie zależy, więc może przestańcie bronić tej pary przed okropnymi intrygami nadgorliwej matkiTo oczywiste, że uczucie które ich łączy jest bardzo słabe, więc może pora zakończyć ten pseudozwiązek... Brooke miała rację, że dla jej syna za wcześnie na małżeństwo. Woli grać w butelkę z przyjaciółmi i przed całowaniem innych dziewczyn nie ma większego oporu
To co łączy Amber i Ricka to nie miłość. Oboje całowali się z innymi podczas swojego narzeczeństwa i nie rozpaczali z tego powodu
Mieć rację to jednak coś innego niż wtrącać się. Dla mnie też ten ślub wydaje się złym pomysłem. Ale to ich błędy, ich życie. Jak można za kogoś przeżyć życie? Decydować za niego? Bez porażek wiemy i umiemy mniej. Bez sensu jest rujnowanie komuś jego planów tylko dlatego, że uważa się, że ten ktoś popełnia błąd.
A Rick i tak nie umie się wyluzować. Swoim sztywniactwem rzeczywiście wyróżnia się od innych.
A Rick i tak nie umie się wyluzować. Swoim sztywniactwem rzeczywiście wyróżnia się od innych.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Racja Szogunko
Poza tym co to ma do rzeczy, że Rick nie zasługuje na Amber czy że nie dorósł do małżeństwa z tym, co robi jego matka??Łatwo odwrócic widzę wszystko i mówic że Brook ma racje że Rick jest za młody (i chyba za głupi) by mieć żonę i rodzinę, dlatego to co robi jest dobre
Fakt ten nie usprawiedliwia jej paskudnego knucia.
Poza tym co to ma do rzeczy, że Rick nie zasługuje na Amber czy że nie dorósł do małżeństwa z tym, co robi jego matka??Łatwo odwrócic widzę wszystko i mówic że Brook ma racje że Rick jest za młody (i chyba za głupi) by mieć żonę i rodzinę, dlatego to co robi jest dobre
Scena kiedy Taylor rzuciła sie do drzwi od schronu kiedy Morgan je otworzyła - świetna, Taylor walczy jak lwica o swoje młode.
Myślę, że Tim jednak pójdzie po rozum do głowy,zapanuje nad żądzami i uratuje Taylor i Steffy.
Myślę, że Tim jednak pójdzie po rozum do głowy,zapanuje nad żądzami i uratuje Taylor i Steffy.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sad but true
Zgadzam się:) Brooke śliczna, a Eryk wykorzystuje chyba karnety na solarium które zostały po odejściu Kimberli z serialuLoLex pisze:Brooke miała dziś na sobie extra skórę. Wyglądała przepięknie.Eryk spalił się na solarce.
I’m your dream, make you real
Sad but true
Sad but true
-
Zająć
Dzisiejszcze odcinki przypominały horror.
1. Taylor w drzwiach schrony wyłoniła się jak zombie.
2. Morgan jak wampir rzuciła się na Tim'a (po upadku z łóżka oboje w gipsie jutro będą)
3. Krwiste usta Amber
4. Modliszkowe spojrzenia Brooke.
5. Opalony Erick dzisiaj w nocy będzie straszył Stephanie
6. Dickon za drzwiami jak duch
7. Rick pojawia się i znika (mam na jego punkcie bzika
)
8. Torn Seryjny Kochanek wabił Brooke.
Całkiem fajne odcinki.
Chwała dla wystraszonej Królowej Matki- jutro wkroczy do akcji?
1. Taylor w drzwiach schrony wyłoniła się jak zombie.
2. Morgan jak wampir rzuciła się na Tim'a (po upadku z łóżka oboje w gipsie jutro będą)
3. Krwiste usta Amber
4. Modliszkowe spojrzenia Brooke.
5. Opalony Erick dzisiaj w nocy będzie straszył Stephanie
6. Dickon za drzwiami jak duch
7. Rick pojawia się i znika (mam na jego punkcie bzika
8. Torn Seryjny Kochanek wabił Brooke.
Całkiem fajne odcinki.
Chwała dla wystraszonej Królowej Matki- jutro wkroczy do akcji?