Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

ana pisze:Najzabawniejsze jest to, że Rick stał w drzwiach i nikt go nie widział ::cojest::

Deacon oczywiście robił wielki wywód na temat Forrestera, ale o zdjęciach gdzie całuje się z Amandą akurat nie wspomniał..... ::loll::
Hahaha no właśnie, nikt nie widział, nie słyszał, i Rick mógł spokojnie porozmawiać sam ze sobą i powściekać się ::rad::
Deacon to wielki szczęściarz, kryzys w związku A-R nadchodzi teraz, kiedy jemu też na A. zależy.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Kolejna komedia pomyłek w tym serialu. :lol:
Teraz dość niewinny pocałunek Amber z Deaconem może całkowicie zmienić jej życie, bo Rickusiowi nie chce się nic wyjaśniać.
Kiedyś Thorne podejrzał pocałunek Macy z Jake'em na zakończenie ich romansu i też się natychmiast wycofał i związał z Karen.
Także Ridge gdy podpuszczony przez Stephanie szpiegował Brooke i zobaczył, że się pocałowała z Grantem na zakończenie ich przyjaźni, poleciał natychmiast do Taylor i po kryjomu przed Brooke urządził tę szopkę na pokazie wręczając Taylor suknię i pierścionek przeznaczony dla Brooke.
Ci panowie "bez jaj" (jak ktoś ładnie napisał) nic nie potrafią wyjaśnić, spytać się, porozmawiać, tylko obrażają się i natychmiast dają nogę do innej kobiety ::kwasny:: ::chytry::
Teraz wspólczuję Amber, ale uważam, że Brooke ma rację twierdząc, że jej durny synek nie dorósł do małżeństwa.
Wspólczuję też Amerykanom jeżeli to serial o nich, a nie tylko prymitywna wyobraźnia scenarzystów. ::kwasny::
Kolejna reguła tego serialu to psychiatrzy bardziej chorzy i obłąkani niż ich pacjenci. :twisted:
Pamiętacie paranoję Jamesa, odchyłki Pierca, kryminalne wprost zachowanie jego asystenta (hipnotyzowanie Taylor) i teraz kompletne wariactwo Tima!!!
Bardzo wspólczuję Taylor w jej nieszczęściu, ale też nie wykazała się w tej całej sytuacji odrobiną wiedzy psychologicznej.
A to co się dzieje w domu Morgan, to już kompletny dom wariatów w wykonaniu wariatów i lekarzy.
A tak w ogóle to w tym serialu najbardziej inteligentni i sprytni są wariaci - Sheila, Morgan,
Rush ::cojest::
A więc Morgan może jeszcze dużo nawyczyniać z panią doktor i panem doktorem ::bojesie::
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Boldfanka pisze:Kolejna komedia pomyłek w tym serialu. :lol:
Teraz dość niewinny pocałunek Amber z Deaconem może całkowicie zmienić jej życie, bo Rickusiowi nie chce się nic wyjaśniać.
Kiedyś Thorne podejrzał pocałunek Macy z Jake'em na zakończenie ich romansu i też się natychmiast wycofał i związał z Karen.
Także Ridge gdy podpuszczony przez Stephanie szpiegował Brooke i zobaczył, że się pocałowała z Grantem na zakończenie ich przyjaźni, poleciał natychmiast do Taylor i po kryjomu przed Brooke urządził tę szopkę na pokazie wręczając Taylor suknię i pierścionek przeznaczony dla Brooke.
Ci panowie "bez jaj" (jak ktoś ładnie napisał) nic nie potrafią wyjaśnić, spytać się, porozmawiać, tylko obrażają się i natychmiast dają nogę do innej kobiety ::kwasny:: ::chytry::
Teraz wspólczuję Amber, ale uważam, że Brooke ma rację twierdząc, że jej durny synek nie dorósł do małżeństwa.
Wspólczuję też Amerykanom jeżeli to serial o nich, a nie tylko prymitywna wyobraźnia scenarzystów. ::kwasny::
Kolejna reguła tego serialu to psychiatrzy bardziej chorzy i obłąkani niż ich pacjenci. :twisted:
Pamiętacie paranoję Jamesa, odchyłki Pierca, kryminalne wprost zachowanie jego asystenta (hipnotyzowanie Taylor) i teraz kompletne wariactwo Tima!!!
Bardzo wspólczuję Taylor w jej nieszczęściu, ale też nie wykazała się w tej całej sytuacji odrobiną wiedzy psychologicznej.
A to co się dzieje w domu Morgan, to już kompletny dom wariatów w wykonaniu wariatów i lekarzy.
A tak w ogóle to w tym serialu najbardziej inteligentni i sprytni są wariaci - Sheila, Morgan,
Rush ::cojest::
A więc Morgan może jeszcze dużo nawyczyniać z panią doktor i panem doktorem ::bojesie::
Zgadzam sie z Tobą. Rick nie zasługuje na Amber. To razpieszczony dzieciak.
Forrester

Post autor: Forrester »

Do Brooke po prostu nie można się przekonać. Jej dzisiejsze zachowanie to kolejna żenada. Zadzwoniła do Amber i nazwała ja "dziwką" tak jakby sama nią nie była. I jeszcze twierdzi, że gdy była w wieku Amber nie zdradzała swojego mężczyzny. Rzeczywiście nie :zeby: , była zaręczona z Davem i romansowała z Ridgem, potem romansowała z Erickiem, nigdy nie była stała w uczuciach. Po prostu sama nie wie co mówi ::loll::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

No i na co Ta Brooke jeszcze dzwoniła do Amber. :evil: Udało jej się osiągnąć to co chciała, nie musiała do niej dzwonić i się jeszcze na niej wyżywać. :roll: Brooke jest wredna. :evil:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke chyba chwilowo zapatrzyła się w zachowanie Stephanie :lol: I ostatnio robiła głupie miny, za to Taylor jest ostatnio fajna, ale głupia skoro prędzej negocjowała z Timem zamiast próbować uciekać. ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Brooke mnie wkurza ::kwasny:: wiedźma ::loll:: koniec odcinka trzy tysięce TRZECH setnego ? Czy to na pewno dobrze powiedziane ?
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Brooke rzeczywiśćie niepotrzebnie dzwoniła potem do Amber.
Ciekawi mnie jedno:Czemu dzis Bridget musiała pokazać dowód? A wczesniej nic nie pokazywała? Lektor mówiąc numer odcinka sie pomylił ::loll::
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Brawo dla Ridga lepiej, że zaczął działać późno niż wcale. :: bow :: :: bow :: :zeby:

Tim jest irytujący chce pomóc Morgan i nie rozumie że nie dość że jej nie pomaga, to jeszcze pogrąża siebie i ją. ::kwasny:: Co to za psycholg. ::kwasny:: Taylor ma rzeczewiście racje, że zamiast myśleć głową, kieruje się inną częścią ciała. :zeby:

Rick to.... (na niego już nie mam słów). :roll: Tak kocha Amber a zobaczył jak się całuje z Deaconem i odrazu odwołue ślub, zrywa z nią, jest wielce obrażony i urażony (jakby sam był święty ::kwasny:: ). A co najlepsze nawet z nią normalnie nie porozmawia, nie wyjaśni wszystkiego w cztery oczy tylko przez telefon, co za..... :roll: :roll: :roll: Ale najbardziej to mnie rozbawiał dziś tekst Brooke, która zarzuciła Amber, że nie potrafi być wierna jednemu facetowi, a sama co pół roku zmienia męża. ::loll:: ::cojest:: O tej dziwce (znowu tak nazwała Amber) to już nie wspomnę... ::kwasny::
GL Forever

Post autor: GL Forever »

A więc lektor się pomylił... no, tak. A poza tym w odcinkach ciekawie... nawet...
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Lektor dobrze powiedział: "koniec odcinka trzy tysiące trzechsetnego".

Brooke - naśladuje swoją idolkę Stephanie albo odreagowuje urazy psychiczne jakie doznała od niej. W każdym razie - brrrr okropne. Amber i Rick teraz wydają mi się taką kluczową parą, której na drodzie stają wyjatkowe przeszkody, podobnie jak Ridge&Brooke.

Taylor chciała oszukać Morgan odnośnie więzienia, zresztą jak pamiętam Taylor rzadko okazuje koguś serce i naprawde się z kimś liczy.

--------------------------------------------------
Jako P.S. bo nie mogłam zobaczyć ostatniego posta, gdyż pisałam w tym momencie mój:
GL forever napisał:
"więc lektor się pomylił... no, tak. A poza tym w odcinkach ciekawie... nawet..."

Lektor się NIE pomylił.
Koniec odcinka trzy tysiące trzechsetnego to prawidłowa forma.
Ostatnio zmieniony 2007-04-24, 17:20 przez Roxi, łącznie zmieniany 2 razy.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Roxi pisze:Lektor dobrze powiedział: "koniec odcinka trzy tysiące trzechsetnego".
P.S.
Dobrze? Ja myślałam że powinno być ,,koniec odcinka trzy tysiące trzysetnego"
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Irma pisze:
Roxi pisze:Lektor dobrze powiedział: "koniec odcinka trzy tysiące trzechsetnego".
P.S.

Tak, na pewno dobrze - "koniec odcinka trzy tysiące trzechsetnego"
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Irma pisze:
P.S.
Mi tez wydawało się, że powinno być trzysetnego :roll:

A co do dzisiejszych odcinków...Zastanawiam się czy Brooke wie, co znaczy słowo "dziwka" ::kwasny:: Jakim prawem dzowni do Amber i tak do Niej mówi?? Co ona se wogóle wyobraża? ::plask wczolo: Kim Ona jest? Bogiem czy co? ::plask wczolo: Poza tym wyzywa Amber, że zdradza Ricka, a czemu nie wyzwie swojego syneczka? Bo co? On jest Forrester i jemu wolno wszystko? On może całowac kogo chce, ale Amber ma już być mu wierna jak anioł? Szkoda mi Amber i to bardzo... Lepiej niech zapomni o Ricku...
Kolejna sprawa...Czy Bridget nie wie, że Deacon to Deacon?? Przeciez Rick kiedyś mówił, gdzie on pracuje i mieszka, prawda? To ona ma aż tak krótką pamięć? :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oni się tak przeżywają najczęściej od dziwek :zeby: , czasem lektor mówi nam ładnie szmata zamiast suka (bitch), lepiej nie słuchać lektora tylko aktorów. To tylko zwroty do obrażenia, oczywiście to było złe (przy okazji może ktoś zauważy że nie bronie Brooke tylko ją rozumiem ::rad:: )
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany