Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

paulincia pisze: A co do dzisiejszych odcinków...Zastanawiam się czy Brooke wie, co znaczy słowo "dziwka" ::kwasny:: Jakim prawem dzowni do Amber i tak do Niej mówi?? Co ona se wogóle wyobraża? ::plask wczolo: Kim Ona jest? Bogiem czy co? ::plask wczolo: Poza tym wyzywa Amber, że zdradza Ricka, a czemu nie wyzwie swojego syneczka? Bo co? On jest Forrester i jemu wolno wszystko? On może całowac kogo chce, ale Amber ma już być mu wierna jak anioł? Szkoda mi Amber i to bardzo... Lepiej niech zapomni o Ricku...
Kolejna sprawa...Czy Bridget nie wie, że Deacon to Deacon?? Przeciez Rick kiedyś mówił, gdzie on pracuje i mieszka, prawda? To ona ma aż tak krótką pamięć? :roll:
Zgadzam się z Twoim postem ::ok::

Też się tak właśnie nad tym zastanawiałam, przecież na samym początku jak Deacon śledził Ricka i poszedł za nim do tej restauracji, to wtedy Rick siedział tam z Bridget i jeszcze nawet jej mówił, że przyszedł ten Deacon i tam siedzi. Więc wtedy chyba Bridget go też widziała.
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

paulincia pisze:
Kolejna sprawa...Czy Bridget nie wie, że Deacon to Deacon?? Przeciez Rick kiedyś mówił, gdzie on pracuje i mieszka, prawda? To ona ma aż tak krótką pamięć? :roll:
Może Bridget myśli że to zwykły pracownik baru. Deacon nie powiedział dla Bridget że tu mieszka.
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Koniec odcinka trzy tysiace trzechsetnego - taka jest właśnie prawidłowa forma "trzech setny"

Zresztą jak miałam na studiach na "teoriach językoznawczych"odmiany dat, też się dziwiłam
(troszeczkę) jak one prawiłowo wygłądaja.

Też zwróciłam na to uwagę, że Brooke nazwała Amber od dziwek i jako dowód na potwierdzenie tej tezy to był pocałunek Amber i Deacona, zaraz pomyślałam o pocałunkach Brooke i Granta, podczas gdy Ridge nie zdradził jej (jak Rick Amber) ani jej nie opuścił, a następnie o Ricku, że on też całował się a Amandą ale Brooke oceniła go w innych kategoriach.

Wydaje się, że Thorne`owi nie podoba się postawa żony.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

annnia pisze:Też się tak właśnie nad tym zastanawiałam, przecież na samym początku jak Deacon śledził Ricka i poszedł za nim do tej restauracji, to wtedy Rick siedział tam z Bridget i jeszcze nawet jej mówił, że przyszedł ten Deacon i tam siedzi. Więc wtedy chyba Bridget go też widziała.
No właśnie :roll: Więc trochę dziwnie to zrobili... pamiętam tamtą scenę i Bridget wtedy patrzyła na niego, więc może straciła pamięć? :roll:
Debora

Post autor: Debora »

I nie tylko przecież Bridget widziała go na zdjęciu z Becky!!!!
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Zachowanie Brooke mnie załamało. :( :?
Mogła już sobie darować ten telefon do Amber. ::kwasny::
Amber stała się kozłem ofiarnym i na dodatek dziwką ::plask wczolo: ::kwasny:: .
Rick dzwonił do Amber i zerwał z nią przez telefon bo nie miał odwagi się z nią spotkać.
Czyżby sumienie go gryzło :?:
Łatwo zwalić winę na kogoś, a samemu do winy trudno się przyznać.

No nareszcie Ridge zaczyna szukać żony :shock: :D
Morgan się wystraszyła gdy dowiedziała się o odwiedzinach porucznika. :twisted:
Jak szybko uciekła do domu, mam wrażenie, że policja zmusi ją do działania. :wink:
Teraz tylko czekać co jeszcze wymyśli Morgan by szybko zdobyć Ridge'a :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Debora

Brooke wyzywa Amber od dziwek a sama się tak zachowuje ::plask wczolo: (nawet trudno mi zliczyć z iloma facetami Brookr spała)

Awatar użytkownika
paulincia

Debora pisze:I nie tylko przecież Bridget widziała go na zdjęciu z Becky!!!!
::ok:: ::ok:: ::ok:: No, ale cóż...taka jest Moda ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Roxi

Pewnie Morgan się to uwodzenie na wiele nie zda, bo Ridge wydaje się mieć do niej niechęć.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Debora pisze:I nie tylko przecież Bridget widziała go na zdjęciu z Becky!!!!
Pewnie wtedy nie wywarł na niej większego wrażenia.
Zachwyciła się nim dopiero gdy ten oblał ją kawą :wink:

A widział ktoś jak Brooke uroniła łezkę, chyba ze szczęścia, że pozbyła się nareszcie Amber.

[ Dodano: 2007-04-24, 17:53 ]
Roxi pisze:Pewnie Morgan się to uwodzenie na wiele nie zda, bo Ridge wydaje się mieć do niej niechęć.
Morgan jest przebiegła więc znajdzie sposób na Ridge'a. :wink:
A Ridge jest głupi więc da sobie wszytko wmówić.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Roxi

Za psychologa.
Za mało danych o tej postaci, by można było sobie wyrobić zdanie czy jest głupi czy mądry, czy też i jedno, i drugie :mrgreen:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Nie wytrzymam! :evil:
Rick dzwoni do Amber i rzuca ją bo całowała się z Deaconem. A Amanda to niby co!? Najgorsze jest to że Rick zrywa z Amber bo ona całowała Sharpe'a a Amber nie wie że pan lalusiowaty ich widział i myśli że to przez Amandę, że chce z nią być. ::bojesie:: Zamiast powiedzieć wprost Amber że to przez to i przez to to ten będzie się bawił w domysły, biedna Ambrossia ma tylko przez niego mętlik w głowie. ::plask wczolo: Szkoda że Morgan porwała Taylor a nie Ricka.
Brooke jak zwykle musi wpieprzyć się w sprawy Amber ze swoimi brudnymi buciorami. Nasza "mała dziweczka" jest tylko przez nią upokarzana i wyśmiewana. Brooke to kompletna idiotka, zresztą wczoraj i dziś wyglądała tak z tymi włosami że jeszcze bardziej utwierdzam się w tym przekonaniu. Żygać mi się chce już na jej widok i tego pstrokatego Ricka co myśli że cały świat kręci się wokół niego. Banda śmierdziuchów. :evil:
Tim jest tak durny że nie mam słów żeby to wyrazić! Nie uwolni niewinnej kobiety bo wtedy kryminalista pójdzie do więzienia! Jakież to sprawiedliwe! Niech te psy go pogryzą razem z psychopatyczną Morgan która jest tak głupia że pewnie jutro powie że Ridge to jej mąż, Thomas i Pheobe to jej dzieci a ona sama nazywa się Taylor Hamilton Hayes Omar Forrester!
::bojesie::
Kwintesencją wszystkiego była dziś Bridget z podrobionym dowodem nie znająca swojego znaku zodiaku! Trzeba było pomyśleć o tym młoda panno.
Dzisiejsze odcinki to jedna wielka mieszanina próżności, durnoty i ludzkiego kretynizmu.
:ziewam:
Debora

May co ty chcesz od Bridget,przecież ładnie wyglądała,a Tim nie tyle co jest głupi a ślepy,nie widzi,że Morgan nim manipuluje......nie powinien ją przejżeć od razu w końcu jest psychiatrą

Awatar użytkownika
paulincia

Debora pisze:May co ty chcesz od Bridget,przecież ładnie wyglądała
Też tak myślę ::ok:: Zresztą dla mnie Ona wogóle jest ładna ::rad::
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

paulincia pisze:
Debora pisze:May co ty chcesz od Bridget,przecież ładnie wyglądała
Też tak myślę ::ok:: Zresztą dla mnie Ona wogóle jest ładna ::rad::
Ja również uważam że Bridget jest ładna.
Zablokowany