Bieżące odcinki cz. 1
-
GL Forever
Czemu niby? Przecież on nic nie podejrzewaDebora pisze:Ridżunio będzie nie ufny wobec Morgan![]()
Nie rozumiem troche zachowania Ridga, ale to można wytłumaczyć chyba w pewnym stopniu szokiem, że słysze głos Stephi... Byłam pewna, że od razu zapyta córkę, gdzie jest itd...
A na temat Ricka to ja się nie wypowiadam, bo brak mi słów...Widać kto tak naprawdę kogo tu kocha. Bo jak się kogoś kocha to potrafi się mu wybaczyc wszystko, tak jak Amber
Mnie też już zaczyna nudzić wątek Taylor.
Ja tylko czekam na Bridget i Deacona.
Te aktorki grające Steffy nieźle dziś się postarały.
Zawsze to przekręcały głowami, jak się do nich mówiło i nie interesowały się niczym. A teraz... 
Ja tylko czekam na Bridget i Deacona.
Te aktorki grające Steffy nieźle dziś się postarały.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Zgadzam się z tobą całkowicie. Rick to palant, nawet nie potrafi powiedzieć wprost.Tiril pisze:Rick denerwuje mnie coraz bardziej. Troche swoimi minami, ale przede wszystkim tokiem myślenia, Amber powinna jak najszybciej uciec od tego dzieciaka. Jest niedojrzały, zamiast wyjaśnić sprawę, to on przewraca gałami,obraża się jak panienka i idzie sobie.I to ma być ojciec i mąż?
Ridge niech dzwoni na policję a nie słucha głupich tekścików Morgan o żarciku!
Steffy to bardzo mądra dziewczynka.
Ale i tak nareszcie sie ruszyło coś, jakiś krok naprzódDebora pisze:Wg mnie Steffy mogła dać telefon Taylor gdy Tim wyszedł,ona by szybko powiedziała gdzie jest i Superman Ridż by się zjawił![]()
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sad but true
Pewnie, że mogła...Taylor by go gdzieś schowała a wystarczyłaby chwila i by mu wszystko dokładnie powiedziałaDebora pisze:Wg mnie Steffy mogła dać telefon Taylor gdy Tim wyszedł,ona by szybko powiedziała gdzie jest i Superman Ridż by się zjawił![]()
A co do Steffy to ona mi baaardzo przypomina moją kuzynkę
Taylor jakaś jest mało poważna , zamiast kazać małej przynieść telefon i kiedy TIm wyjdzie zadzwonić ,to ta kazała jej to zrobić
Efekt: każdy widzi .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Nieeeeeeeee, to by było za szybko jak na modę zakończenie całej akcji:Ppaulincia pisze:Pewnie, że mogła...Taylor by go gdzieś schowała a wystarczyłaby chwila i by mu wszystko dokładnie powiedziałaDebora pisze:Wg mnie Steffy mogła dać telefon Taylor gdy Tim wyszedł,ona by szybko powiedziała gdzie jest i Superman Ridż by się zjawił![]()
![]()
A co do Steffy to ona mi baaardzo przypomina moją kuzynkę
I’m your dream, make you real
Sad but true
Sad but true
Wątpie. Po tym co Morgan nagadała dla Ridgea pomyśli że to był jednak głupi żart i zapomni o tym telefonie.Tiril pisze:Ale i tak nareszcie sie ruszyło coś, jakiś krok naprzódDebora pisze:Wg mnie Steffy mogła dać telefon Taylor gdy Tim wyszedł,ona by szybko powiedziała gdzie jest i Superman Ridż by się zjawił![]()
- Adex-fan Brooke
Miałem na myśli kiedy jeszcze nie była przykutaMisia pisze:Ciekawe jak Ty byś uciekł gdybyś byl przykutyAdex-fan Brooke pisze:Taylor jest ostatnio fajna, ale głupia skoro prędzej negocjowała z Timem zamiast próbować uciekać.![]()
![]()
Co do scen miłosnych Thorne&Brooke dla mnie sa piekne bo to piękna para, aczkolwiek sceny miłosne gdy sie wydłużają zawsze są nudne, ale te były jeszcze ok, taka gorąca parka siłą rzeczy jest miła dla oka
Roznegliżowana Morgan boska, ile ona teraz super scenek wprowadza! Ja nie wiem dlaczego widzowie chcieliby jej się pozbyć, stęsknili się za nudnymi scenami z Taylor, kiedy wreszcie dostała jakieś fajne i ważne?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city