Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Debora

Post autor: Debora »

Ridżunio będzie nie ufny wobec Morgan :zeby: :zeby:
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Debora pisze:Fakt jej związek z Thornem jest nudny,wiecie może mniej więcej za ile się rozejdą :?:
Zadaj to pytanie w dziale spojlerowym, w kategorii - Komu drobny spojler ?
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Debora pisze:Ridżunio będzie nie ufny wobec Morgan :zeby: :zeby:
Czemu niby? Przecież on nic nie podejrzewa ::plask wczolo:

Nie rozumiem troche zachowania Ridga, ale to można wytłumaczyć chyba w pewnym stopniu szokiem, że słysze głos Stephi... Byłam pewna, że od razu zapyta córkę, gdzie jest itd... :roll: A tak wogóle to chciałabym, żeby jakoś się ten wątek rozwinął, bo troche mnie już nudzi to...
A na temat Ricka to ja się nie wypowiadam, bo brak mi słów...Widać kto tak naprawdę kogo tu kocha. Bo jak się kogoś kocha to potrafi się mu wybaczyc wszystko, tak jak Amber ::plask wczolo: A jeżeli ma do Niej pretensje o ten pocałunek to niech se przypomni o Amandzie a potem niech leci z pretensjami do niej...
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Mnie też już zaczyna nudzić wątek Taylor. :ziewam:
Ja tylko czekam na Bridget i Deacona. :zeby:
Te aktorki grające Steffy nieźle dziś się postarały. :zeby: Zawsze to przekręcały głowami, jak się do nich mówiło i nie interesowały się niczym. A teraz... :: bow ::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Tiril pisze:Rick denerwuje mnie coraz bardziej. Troche swoimi minami, ale przede wszystkim tokiem myślenia, Amber powinna jak najszybciej uciec od tego dzieciaka. Jest niedojrzały, zamiast wyjaśnić sprawę, to on przewraca gałami,obraża się jak panienka i idzie sobie.I to ma być ojciec i mąż?
Zgadzam się z tobą całkowicie. Rick to palant, nawet nie potrafi powiedzieć wprost. ::kwasny::
Ridge niech dzwoni na policję a nie słucha głupich tekścików Morgan o żarciku! :zmiesz:: Ciekawy jestem co ona teraz zrobi. Pewnie zamknie Taylor spowrotem w piwnicy. ::kwasny::
Steffy to bardzo mądra dziewczynka. ::ok::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Gadki Rick- Amber są nudne i naciągane :ziewam: :zmiesz:: Dziwne bardzo dziwne,że żadne z nich nie powiedzialo o tym co widzialo ::kwasny:: Ridzu ma plusa za odtrącenie Morgan ::ok:: :: bow :: Ale czemu dał sobie wmówić ,że to był tylko żart ::kwasny:: ::ysz::
Malutka Steffy była dziś bossska :serce: Te jej minki :serce:
Team Hunter:)A jak!
Debora

Post autor: Debora »

Wg mnie Steffy mogła dać telefon Taylor gdy Tim wyszedł,ona by szybko powiedziała gdzie jest i Superman Ridż by się zjawił ::loll:: ::loll::
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Debora pisze:Wg mnie Steffy mogła dać telefon Taylor gdy Tim wyszedł,ona by szybko powiedziała gdzie jest i Superman Ridż by się zjawił ::loll:: ::loll::
Ale i tak nareszcie sie ruszyło coś, jakiś krok naprzód
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Debora pisze:Wg mnie Steffy mogła dać telefon Taylor gdy Tim wyszedł,ona by szybko powiedziała gdzie jest i Superman Ridż by się zjawił ::loll:: ::loll::
Pewnie, że mogła...Taylor by go gdzieś schowała a wystarczyłaby chwila i by mu wszystko dokładnie powiedziała ::ok::
A co do Steffy to ona mi baaardzo przypomina moją kuzynkę ::rad::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Taylor jakaś jest mało poważna , zamiast kazać małej przynieść telefon i kiedy TIm wyjdzie zadzwonić ,to ta kazała jej to zrobić ::plask wczolo: ::loll:: Efekt: każdy widzi .
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

paulincia pisze:
Pewnie, że mogła...Taylor by go gdzieś schowała a wystarczyłaby chwila i by mu wszystko dokładnie powiedziała ::ok::
A co do Steffy to ona mi baaardzo przypomina moją kuzynkę ::rad::
Nieeeeeeeee, to by było za szybko jak na modę zakończenie całej akcji:P
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Tiril pisze:
Ale i tak nareszcie sie ruszyło coś, jakiś krok naprzód
Wątpie. Po tym co Morgan nagadała dla Ridgea pomyśli że to był jednak głupi żart i zapomni o tym telefonie.
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Fajne odcinki dziś były. :D Normalnie jak tak Ridge leżał na kanapie to myśałam że umarł. Morgan z każdy odcinkiem coraz bardziej mnie wkurza! ::kwasny:: Rozmowa Ricka z Amber beznadziejna! ::plask wczolo: Steffy jest mądra, skoro zadzwoniła do Ridga. Ciekawe czy ich znajdzie? ::chytry::
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Ciekawe co zrobi Ridge.Ale Steffy jest grzeczym dzieckiem i słyucha mamy. Szkoda że nie zdązyła powiedziec tatusiowi ze sa u Morgan.Ciekawe jakby Ridge zareagował.Amber ::plask wczolo: niech rozstaną sie z Rickiem ta para jest nudna jak flaki z olejem :D :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Misia pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Taylor jest ostatnio fajna, ale głupia skoro prędzej negocjowała z Timem zamiast próbować uciekać. ::rad::
Ciekawe jak Ty byś uciekł gdybyś byl przykuty ::cojest:: ::rad:: ::chytry::
Miałem na myśli kiedy jeszcze nie była przykuta ::plask wczolo: Były takie momenty że wdała się w rozmowy, ale ok można przymknąc oko, aczkolwiek wiwi jej tu gdzies proponowała jakieś rozwiązania z filmu "Piła" ::kwasny::
Co do scen miłosnych Thorne&Brooke dla mnie sa piekne bo to piękna para, aczkolwiek sceny miłosne gdy sie wydłużają zawsze są nudne, ale te były jeszcze ok, taka gorąca parka siłą rzeczy jest miła dla oka :zeby:
Roznegliżowana Morgan boska, ile ona teraz super scenek wprowadza! Ja nie wiem dlaczego widzowie chcieliby jej się pozbyć, stęsknili się za nudnymi scenami z Taylor, kiedy wreszcie dostała jakieś fajne i ważne?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany