Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dodałem szczegóły: Morgan została duszona przez Ridge'a, Amber wyrała 25 tys. dolarów.... to są szczegóły
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Brooke miała dziś brzydką fryzurę... ::ok:: Staro w niej wygląda. ::jezyk::

Fajny był ten monolog Morgan, a tu nagle pięść Ridge`a. :zeby: Aż się przestraszyłam. :mrgreen:

Taylor na tym obrazku mogła napisać: "Jesteśmy u Morgan", albo coś w tym stylu. ::ke::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

anka_ pisze:
Marisa pisze:Oni tak w ogóle noszą jakieś głupie buty, Taylor też miała u Morgan takie kalosze ::ysz::
Taylorka to ostatnio bez butów śmiga ;) ::rad::
Do Morgan na bosaka na pewno nie przyszła ::loll::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Zakończenie było mocne :zeby: Moja mama ogląda mode i zwykle nic nie mówi ale dziś udzieliły się jej emocje.Ridza nazwała na początku durniem a Morgan ropuchą :P a gdy Ridz zaczął dusić Morgan powiedziała: dobrze tak tej chatrze! :lol:
Nie moge doczekać się już kolejnych odcinków!Będzie się działo...

PetroPython pisze:
anka_ pisze:
Marisa pisze:Oni tak w ogóle noszą jakieś głupie buty, Taylor też miała u Morgan takie kalosze ::ysz::
Taylorka to ostatnio bez butów śmiga ;) ::rad::
Do Morgan na bosaka na pewno nie przyszła ::loll::
Pewnie zgubiła w piwnicy ::chytry::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

GL forever pisze:Amber tworzyła by lepszy związek z Deaconem, niż z bogatym dzieciakiem, Rickiem. Ridge ma bardzo dobry wzrok ::jezyk:: zobaczył w lustrze jakąś niewyraźną kartkę i od razu do niej idzie ::ysz:: to on widział dokładnie co jest tam napisane ::ysz::
Eee no, to, że Ridżunio jest głupkiem, wcale nie oznacza, że ma same wady. Może akurat wzrok ma przenikliwy ::jezyk:: . Poza tym, torebka nie była od lustra tak daleko :wink:
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Znając życie, Ridge teraz się będzie jeszcze pięć razy zastanawiał, czy na pewno widział ten obrazek Steffy... ::loll::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Po pierwsze...bardzo dobrze postąpiła Stephanie mówiąc Rickowi o tych zdjęciach... Chłopak ma prawo wiedzieć co się wokół Niego święci...
Cieszy mnie też, że Amber się uśmiecha wreszcie :) Mam nadzieję,że ten uśmiech już pozostanie na jej twarzy na zawsze ::rad::
Zdziwiło mnie trochę, że Taylor nie napisała żadnego liściku...wystarczyły słowa: "jesteśmy u Morgan..." tylko tyle i byłoby po sprawie, no ale jak widzieliśmy Ridge chyba się już domyślił i całe szczęście ::ok:: No, ale znając Morgan to znowu mu opowie historyjkę, że wzięła se ten obrazek już dawno... :roll: Albo z jej rozumem powie, że sama narysowała ::loll::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Żałuję teraz, że nie widziałem dzisiejszych odcinków. ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny::
Z tego co czytam, to widzę, że się sporo działo.
Mogę skomentować to co przeczytałem. Dobrze, że Stephanie powiedziała Rick'owi prawdę.
A Deacon dalej kombinuje, jak zdobyć Amber. I w Las Vegas na dodatek.
Mam kilka pytań. W jaki sposób Ridge domyślił się, że Morgan coś kombinuje? Co ona mu mówiła? Co dokładnie mówił Rick Brooke, i jak ona się tłumaczyła? Co dokładnie zaprezentowała Taylor na wysunku? Jak Amber zareagowała na to, że Deacon zawiózł ją do Las Vegas? Jak przyjdzą mi do głowy jeszcze jakies pytania, to je zadam.
Z góry dziękuję za wyjaśnienia. :: bow :: :: bow :: :: bow ::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dawidku, opowiem Ci o Taylor.
Steffy namalowała na rysunku siebie i Taylor. Taylor podpisała postacie- Steffy i mama.
Gdy Tim całował się z Morgan, Taylor włożyła rysunek Steffy do bocznej kieszeni w torbie Morgan, tak, że lekko wystawał. Później Morgan poszła do Ridge'a. Gdy zajęła się projektami, Ridge zauważył, że z jej torby wystaje coś, a przykuł go napis "Steffy" i gdy wyjął kartkę był zszokowany. Podszedł Morgan od tyłu i zaczął ją dusić, krzycząc gdzie jest Steffy i Taylor. :wink:
Znajdziesz te odcinki na youtube.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

B@rtku, dzięki za wyjaśnienia, sporo mi rozjaśniłeś. Jesteś kochany. :D :: bow :: :: bow ::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Mareczek pisze:Mi dzisiejszy odcinek bardzo się podobał ::krzyw:: Tylko Ridge zachował się paskudnie :evil: Jak mógł dusić Morgan :evil: Zauważyliście, że Ridge zawsze dusi swoje "ofiary" Kiedyś Shiele, teraz Morgan.
Ridge zachował się paskudnie?Bo kiedy zorientował się, że jego stara znajoma,była przyjaciółka jego żony która już nie raz wycięła mu numery przez które życie mu się zawalało albo prawie że, przetrzymuje jego niby zmarłą córeczkę i żonę, to stracił nerwy i zaczął dusić ją?Nie wydaje mi się. Moim zdaniem Morgan nie należy traktować w kategoriach normalnych ludzi, jej choroba jest już na takim etapie, ze moglaby nie cofnac sie przed niektorymi hardkorowymi rzeczami, co czyni ją niebezpieczną w wielkim stopniu, więc nie mozna traktowac jej na rowni z innymi.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Katherine

Post autor: Katherine »

Moim zdaniem Ridge zachował sie odpowiednio do sytuacji, bo gdyby powiedział Morgan o tym obrazku to niewiadomo jaka byłaby jej reakcja...
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Katherine pisze:Moim zdaniem Ridge zachował sie odpowiednio do sytuacji...
No oczywiście. I dobrze, że ją tylko poddusił a nie udusił :zeby: Nawet niezbyt mądry Ridge pomyślał, że jakby ją udusił to by nic z niej nie wyciągnął ::cojest::
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

B@r pisze: Znajdziesz te odcinki na youtube.
A mógłbyś je gdzieś tutaj zapodać :?: :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Hahahaha i można powiedzieć, że w przypadku Morgan powiedzenie o tym, ze co komuś dasz to wróci do Ciebie się sprawdza. Ale i tak Ridge ma zdecydowanie lżejszy uścisk niż Patsy ::loll::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Zablokowany