Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Wreszcie Ridge ruszył energią (duszenie) i inteligencją :idea:
A nawet nadinteligencją, bo nie bardzo rozumiem dlaczego wywnioskował, że Morgan więzi Steffi?
Na tym rysunku chyba nie było nic charakterystycznego, a poza tym mogła go mieć od dawna gdy Steffi była w domu i rysowała.
Zdjęcia szczęśliwej pary Amber/Deacon pewnie ukażą się w prasie i Rickuś znowu będzie płakał i znowu się obrazi, jak znam życie i ten serial.
Jeżeli nie, to mnie zawiodą.
Dobrze, że Stephanie i Brooke znowu są w konflikcie, bo ta zgoda już mnie nudziła :ziewam:
Morgan w tej sinobeżowej szmince wyglądała wstrętnie. Obie z Amber stworzone są do żywo umalowanych ust.
Amberanna

Post autor: Amberanna »

A ja się w końcu dziś doczekałam miny Ricka, jak zobaczył te zdjęcia :lol: W końcu zrozumiał, co czuła Amber. Wkurzał mnie tym, jak ją obwiniał ciągle, a w sobie winy nie widział wcale. No, ale dziś podobało mi się, jak wygarnął Brook. Nieco zyskał w moich oczach. I tak jednak uważam, że Amber powinna być z Deaconem!!!!!!!!

Wątek uwięzionej Taylor jest już trochę nudny, przysnęłam dzis nawet na drugim odcinku, ale zostałam wyrwana ze snu, jak Ridge dusił Morgan. Świetne to było!

P. S.
Witam wszystkich!
La vita e bella!
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Amberanna pisze: P. S.
Witam wszystkich!
I my Ciebie witamy! :wink: i życzymy miłego pobytu i wizyt na forum:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ten Rickuś to prawdziwy bachor . Udaję dorosłego ,a tak naprawdę jest dużym dzieckim . Do szkoły chłopczyku , bo tatusiem to się jeszcze na będziesz.

Ciekawe czy teraz Amber wróci do Ricka :?: Powinna z nim wyjechać i byłby święty spokój .

Ridge :shock: ::loll:: Czyżby ty jesteś facetem :?: ::loll::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Miałam nadzieję, że awantura Ricka otrzeźwi trochę Brooke, nic z tego. Czemu jej nie wypomi, jak mimo wszystko poparł jej związek z Thornem, pocałunku z Ridgem, pocałunku Thorne - Kim? Oj, wybiórcza ta pamięć w MnS. Nie od dziś...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
olciax

Post autor: olciax »

:

Taylor na tym obrazku mogła napisać: "Jesteśmy u Morgan", albo coś w tym stylu. ::ke::[/quote]
No właśnie skoro miala okazje to mogla napisać jakis liscik czy co a nie teraz morgan coś wymyśli i ridge znów uwierzy ze jest niwinna
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Morgan teraz szybko wymyśli bajeczkę o tym, że dostała tą kartkę kiedyś od Steffy, za czasów kiedy były przyjaciółkami z Taylor, a że teraz jedna nie żyje, a druga zniknęła i ona to strasznie przeżywa to nosi ten rysunek w torebce z sentymentu czy czegoś. Dla Morgan to pikuś.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Dobrze Rick nagadał Brooke :: bow :: , ale jego postępowanie też pozostawia wiele do życzenia. :roll:
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Szkoda że dziś nie ma Mody na Sukses. :(
Tomala

Post autor: Tomala »

1 maja zawsze powinna być moda na sukces. W końcu święto pracy to nie jest jakieś wielkie święto.
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

No właśnie 1 maja powinno być B&B. 3 maja to może ni być bo to jest wielkie święto! I we wczwartek nie bedzie.
Awatar użytkownika
Mandy

Post autor: Mandy »

No i kurza twarz nie zobaczę jak Morgan wywija się z uścisku Ridżunia :P
I racyja... Taylor mogła coś napisać na karteczce... ach, ach :]
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

justyna18 pisze:No właśnie 1 maja powinno być B&B. 3 maja to może ni być bo to jest wielkie święto! I we wczwartek nie bedzie.
A 3 maja nie przypada właśnie we czwartek? 8)
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Dzisiaj pierwszy raz od niepamiętnych czasów miałem okazję obejrzeć Modę na żywo w TV, a nie z kasety. 8)

Dobrze, że Ridżunio jednak nie dał się nabrać na wykręty Morgan, bo już myślałem, że znowu da sobie oczy zamydlić. :roll: Szkoda tylko, że nie udusił mendy! :evil: :twisted:

Za chwilę drugi odcinek. Lecę oglądać. ;)

A wiecie, że w piątek też nie ma Mody? ::kwasny:: Następne odcinki dopiero w poniedziałek. ::krzyw::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bez sensu z tym piątkiem, ale na pewno uznali że to majowy weekend.
Ridge pokazał dziś że nie jest aż tak głupi ::jezyk::
Morgan mi trochę szkoda bo tak go kocha że płaszczy się przed nim ::kwasny::
Stephanie dziś bardzo fajna -z fajnym tekstem wpadła za Brooke do Ricka w mieszkaniu Deacona. Dalej popieram Stephanie i Ricka :zeby: Brooke ma teraz skrzywione spojrzenie na Amber bo doznała urazu w przeszłości i nie widzi że obecnie Amber jest już inna. A jak wam się podobała akcyjka z Deaconem i Amber? ::bojesie::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany