Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Marisa

Post autor: Marisa »

Boskie scenki w barze :D Amber miała niezłe tekściki do Deryla i to ucięcie kucyka było świetne ::loll:: Stefa poraz kolejny pokazała klasę w przeciwieństwie do Brooke :roll: Ridge wkońcu zaczyna coś kumać :: bow :: ::jezyk::
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Fajne odcinki dziś były! :D Ridge jednak coś myśli. I dobrze. Morgan to jest najochydniejszą osoba w MnS. Jak Amber brała ten nóż to myślałam że wbije go Derylowi z plecy.A swoją drogą to ostry ten nóż miała że za pierwszym razem ucięła ten kucyk. ::krzyw:: Ale sprytna jest. Amber i Deacon pasują do siebie. :serce: :D
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Ja się od razu zorientowałam, że Ridge coś podejrzewa. ::jezyk::
Poza tym jak mógł nie podejrzewać, kiedy Morgan co chwilę wypytywała go: "Wierzysz mi? Wierzysz mi? Ale na pewno mi wierzysz?" ::cojest::

Ech... szkoda, że długo nie zobaczę Taylor, Morgan i Ridge`a. :? Ciekawa jestem rozwinięcia tego wątku. :zeby:

Trochę to dziwne, że Morgan wszystkie kłamstewka wymyśliła na miejscu. :zmiesz:: Widać, że ma wprawę. ::rad::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Już myslałem że Ridge (moja mama oglądając MNS dziś nazwała go dupkiem) jest taki głupi że znów uwierzy w bajeczki Morgan ale jednak uruchomił swoje szare komórki i zaczął coś podejrzewać. Brawa dla Ridge'a!
Wielka Brooke się znalazła, i ona niby będzie pouczać syna o miłości, kobieta która miała pięć ślubów, Ridge, Eric, Thorne i chyba jeszcze Grant to byli 'ci jedyni'. Ciekawe ilu ich jeszcze będzie mieć. ::kwasny:: ::plask wczolo:
Fajne sceny Deacon/Amber/Deryl. ::chytry::
Goku

Post autor: Goku »

Amber dzisiaj rzucała "błyskotliwymi" tekstami typu "Wynoś się albo utnę ci coś co nie odrasta!" czy "Chyba się zesikał" ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Dziwne że Amber za jednym dotknięciem włosów je od razu obcięła ::ke::
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Okazało się, że Ridge nie jest taki głupiutki, jak się wszystkim wydawało ::jezyk:: Udawał przed Morgan, że wierzy w jej idiotyczną historię - do dopiero coś; on przed kimś udawał ::cojest:: :!: :mrgreen: Rick&Steph&Brooke->NUDA :ziewam: Brooke w kółko opowiada, że to zrobiła dla dobra rodziny, Stepha że dzieci się kochają i nie należy im przeszkadzać ::cojest:: itp., itd.
Fajnie, że pojawił się Daryl :mrgreen: Ja myślałem, że Amber rzeczywiście jest taka odważna, że mu ścięła kitę, a ona chciała sprowokować Deacona do bójki z Darylem ::loll:: . Może chciała się przekonać, kto wygra ::rad::
Małe porównanie:
Kiedy żona Ridge zniknęła, kochający mąż długo zwlekał z wynajęciem detektywa, by ją odnaleźć, a Rick natychmiast poleciał po detektywa. A tymczasem oni przecież wybrali się tylko do Las Vegas - czy on nie przesadza :wink: :lol:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Ridge by się ogolił wkońcu. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

To jest zamierzone. ::krzyw::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Wrażenia po drugim odcinku: Amber i Deacon są świetni. :lol: Nie żebym popierał ich jako parę, ale mogliby być dobrymi kumplami. ;)

Deacon improwizując przemowę jako zwycięzca w konkursie na największego nieudacznika był prześmieszny. ::loll::

Scenki z Darylem trochę naciągane. Wtedy też Deacon robił groźne miny i się stawiał, a jednak staruszek go stłukł. A teraz co? Przestraszył się, że Amber go oskalpuje? ::cojest::

Stephanie się świetnie ostatnio zachowuje. :: bow :: Widać, że mimo odmiennej opinii od Brooke, stara się za wszelką cenę zachować pokój między nimi i dostrzega, że Brooke zrobiła to co zrobiła w dobrych intencjach. Kiedyś Stefcia by zbeształa Brooke, a teraz ją nawet broni przed wściekłym Rickiem. Ave Cesarzowa! :: bow :: :mrgreen:
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Rick wyglądał dzisiaj bardzo ładnie... przynajmniej w drugim odcinku wydał mi się bardzo ładny :wink: to duszenie Morgan niezbyt mi się podobało, bo oglądałem dzisiaj nieprzyjemny film i nie chcę ciąglę oglądać takich nieprzyjemnych rzeczy ::jezyk:: zresztą już w poniedziałek nie podobało mi się to duszenie :roll: brutalna ta Moda....
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

No właśnie nie widziałam końcówki 2 odcinka, i zapowiadało się, że Ridge łyka jak młody pelikan :shock: . Ale fajnie, bo z waszych komentarzy wynika że jednak nie dał się nabrać. Nareszcie, bo przydługo Taylor jest w niewoli.
Jak Brooke mnie wkurza. Po prostu niemoc, bezsilność. Ona nie jest w stanie zobaczyć, że krzywdzi syna!
Też mnie zastanowił, że Amber jednym ruchem obcięła spory kucyk. To nie nóż, to japońska katana!
Ale odwagę dziewczyna ma!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Wiecie co mnei zawsze zastanawia? Że jak ktoś rozmawia z kimś o jakiejś osobie to nagle niewiadomo skąd tamta osoba się zjawia... :roll: Dzisiaj było tak z Darylem
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Czy można obejrzeć gdzieś w sieci dzisiejsze odcinki?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Tiril pisze:Czy można obejrzeć gdzieś w sieci dzisiejsze odcinki?
Ktos umieszczał, albo i nadal umieszcza odcinki Mody w na youtube. Wpisz - Moda na sukces i popatrz sobie.
Zablokowany