Morgan taka naiwna, chyba dlatego że usłyszała to co chciała od dawna usłyszeć.
Bieżące odcinki cz. 1
Tekst Brooke do Stephani ,, Stephani a ty gdzie masz swój tatuaż ? ''
Amber i Deaocn tak fajnie ze sobą wyglądają . A to marzenie Deacona wyglądało jak jakaś bajka.
Po co ta Taylor cały czas prowokuje Morgan, przecież ona wie jaka ta jest niebezpieczna
Jeszcze coś zrobi jej lub małej .
Amber i Deaocn tak fajnie ze sobą wyglądają . A to marzenie Deacona wyglądało jak jakaś bajka.
Po co ta Taylor cały czas prowokuje Morgan, przecież ona wie jaka ta jest niebezpieczna
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Ten teledysk z Amber i Deaconem był super a co o tatuażu sądzicie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- katarzynka
Mina Morgan gdy mówi Tylor o "randce" z Ridgem - bezcenna
Trochę to śmieszne, że Deacon mówi jaka to Amber jest super bo nie zdradza Ricka po czym chwila długa nie mija i się całują namiętnie, a gdy rozlega się pukanie i Deacon odchodzi, to Blondyna ma minę kota, który zjadł trochę mięska i liczy na więcej

Trochę to śmieszne, że Deacon mówi jaka to Amber jest super bo nie zdradza Ricka po czym chwila długa nie mija i się całują namiętnie, a gdy rozlega się pukanie i Deacon odchodzi, to Blondyna ma minę kota, który zjadł trochę mięska i liczy na więcej
-
GL Forever
-
Ambrossia Moore
Ja właśnie myślałam, że coś takiego zrobi.Mi też nieMisia pisze:Te tatuaże nie podobały mi się. W ogóle serc to nie przypominało
. Deacon mógł poprosić o tatuaż ,, Kocham Amber! ''
![]()
!
Ostatnio zmieniony 2009-07-01, 23:24 przez Ambrossia Moore, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie też się absolutnie NIE podobały te tatuaże. Jejku, stać ich było na lepsze 
I też się zgadzam - marzenie Deacona było piękne... i do tego ta piosenka
=marzyciel=
Morgan - kurdę jest, jaka jest, ale... będzie mi jej trochę... "szkoda"
I też się zgadzam - marzenie Deacona było piękne... i do tego ta piosenka
Morgan - kurdę jest, jaka jest, ale... będzie mi jej trochę... "szkoda"
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
Najbardziej rozbawiły mnie dzisiaj miny Stephy i Erick'a jak Ridge mówił do nich o podejrzeniach co do Morgan. Oboje tak fajnie kręcili głowami
Akcja z Taylor się ciągnie i ciągnie... Już nie mogę doczekać się finału
Marzenie, czy też wyobrażenie Deacona było fajne, takie zwyczajne a jednocześnie niezwyczajne
A Mały Erick dalej nie chodzi, nawet w marzeniach
Matko, jaki ten Rick jest głupi! Kobieta mówi, że mają problemy z lądowaniem( czy tam z czymś) a Rick na to, ze mają natychmiast lądować, bo mu się spieszy
Rozpieszczony bachor... Do tego w barze wyciągnął kasę i ma co chce, oj bez pieniędzy ten chłopak nie przeżyłby nawet jednego dnia. I do tego robi jeszcze te głupie minki

Akcja z Taylor się ciągnie i ciągnie... Już nie mogę doczekać się finału
Marzenie, czy też wyobrażenie Deacona było fajne, takie zwyczajne a jednocześnie niezwyczajne
Matko, jaki ten Rick jest głupi! Kobieta mówi, że mają problemy z lądowaniem( czy tam z czymś) a Rick na to, ze mają natychmiast lądować, bo mu się spieszy
- PetroPython
Jak to nieDamians pisze:A Mały Erick dalej nie chodzi, nawet w marzeniach![]()
Pierwszy odcinek był znacznie lepszy od drugiego
Wyobrażenie Deacona o szczęśliwej rodzince naprawdę fajne. Ciekawe, czy tą scenę kręcili poza studiem CBS
Ostatnio zmieniony 2007-05-07, 20:32 przez PetroPython, łącznie zmieniany 1 raz.