Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Ciekawe czy Deacon spławi Ricka zanim Amber się kapnie że przyjechał za nią. :zeby: Chyba nie pójdzie mu to tak łatwo widząc bojowniczą minę Ricka. ::loll::
Morgan taka naiwna, chyba dlatego że usłyszała to co chciała od dawna usłyszeć. :zeby:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ogólnie odcinki niespecjalne,dobrze,że choć na chwile pojawiła się Taylor :serce: Też się obawiam,że jeżeli bedzie dalej gadać tak z Morgan to ta może ją gdzieś zamknąć :? Ciekawe co będzie jak Amber zobaczy Ricka ::chytry::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Dla mnie najnudniejsze były te gadki Deacona do Amber... :ziewam:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Tekst Brooke do Stephani ,, Stephani a ty gdzie masz swój tatuaż ? '' ::loll::

Amber i Deaocn tak fajnie ze sobą wyglądają . A to marzenie Deacona wyglądało jak jakaś bajka.

Po co ta Taylor cały czas prowokuje Morgan, przecież ona wie jaka ta jest niebezpieczna :?: ::plask wczolo: ::kwasny:: Jeszcze coś zrobi jej lub małej .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ten teledysk z Amber i Deaconem był super a co o tatuażu sądzicie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Mina Morgan gdy mówi Tylor o "randce" z Ridgem - bezcenna :twisted:
Trochę to śmieszne, że Deacon mówi jaka to Amber jest super bo nie zdradza Ricka po czym chwila długa nie mija i się całują namiętnie, a gdy rozlega się pukanie i Deacon odchodzi, to Blondyna ma minę kota, który zjadł trochę mięska i liczy na więcej :zeby: ::jezyk::
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Dzisiejsze odcinki były taksie se... choć pierwszy był nawet dobry :mrgreen: piękne były myśli Deacona :zeby:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Te tatuaże nie podobały mi się :?
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Tatuaż z jaszczurką był fajny, chociaż ja wolałabym smoka ::jezyk:: A te serca to takie hmmm dziecinne ::krzyw:: :roll:

Marzenia Deacona cudne,w sumie rzeczywiście mogłoby tak być... :mrgreen:

Morgan taka sprytna,a zarazem taka naiwna.....Podnieciła się jak dziecko, ciekawe co na to Tim :zeby:
Awatar użytkownika
Kotqa

Post autor: Kotqa »

Te marzenie Deacona było piękne, mmm.. a ich sceny w łóżku - piękne :serce:
Rick już mnie wkurza ::ysz:: zawsze wejdzie kiedy nie trzeba ::plask wczolo:
:serce: Deacon + Amber :serce:
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Misia pisze:Te tatuaże nie podobały mi się :?
Mi też nie :nie: . W ogóle serc to nie przypominało :nie: . Deacon mógł poprosić o tatuaż ,, Kocham Amber! '' ::jezyk:: ::loll:: !
Ja właśnie myślałam, że coś takiego zrobi. ::jezyk:: Te serca były takie trochę głupawe ::plask wczolo: , ale pewnie budżet Deacon'a na lepsze nie pozwalał. ::loll::
Ostatnio zmieniony 2009-07-01, 23:24 przez Ambrossia Moore, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Te tatuaże sie mi wcale nie podobały. ::kwasny:: Ale chciała bym żeby było tak jak sobie Deacon myślał... ah... Ale Rick jest głupi zawsze musi swoje 5 groszy wepchnąc. ::kwasny:: Mam nadszieje że go Deacon wyprosi. ::chytry::
Awatar użytkownika
Mandy

Post autor: Mandy »

Mnie też się absolutnie NIE podobały te tatuaże. Jejku, stać ich było na lepsze :P

I też się zgadzam - marzenie Deacona było piękne... i do tego ta piosenka :) =marzyciel=

Morgan - kurdę jest, jaka jest, ale... będzie mi jej trochę... "szkoda" :P
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Najbardziej rozbawiły mnie dzisiaj miny Stephy i Erick'a jak Ridge mówił do nich o podejrzeniach co do Morgan. Oboje tak fajnie kręcili głowami ::rad:: ::jezyk::
Akcja z Taylor się ciągnie i ciągnie... Już nie mogę doczekać się finału ::chytry:: ::jezyk::
Marzenie, czy też wyobrażenie Deacona było fajne, takie zwyczajne a jednocześnie niezwyczajne :mrgreen: ::rad:: A Mały Erick dalej nie chodzi, nawet w marzeniach ::plask wczolo:
Matko, jaki ten Rick jest głupi! Kobieta mówi, że mają problemy z lądowaniem( czy tam z czymś) a Rick na to, ze mają natychmiast lądować, bo mu się spieszy ::plask wczolo: Rozpieszczony bachor... Do tego w barze wyciągnął kasę i ma co chce, oj bez pieniędzy ten chłopak nie przeżyłby nawet jednego dnia. I do tego robi jeszcze te głupie minki ::ke:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Damians pisze:A Mały Erick dalej nie chodzi, nawet w marzeniach ::plask wczolo:
Jak to nie :shock: Przebierał nogami, jak nigdy :mrgreen: Jeszcze nie jednym nas zaskoczy ::jezyk::

Pierwszy odcinek był znacznie lepszy od drugiego :wink: . Ridge ukazał ponownie swoją głupotę (myślałem, że poszedł po rozum do głowy ::kwasny:: ). Naiwniak - myśli, że parę romantycznych kolacyjek z Morgan wyjaśni sprawę zniknięcia Taylor ::plask wczolo: Fajną minę zrobiła Morgan, kiedy powiedziała o zaproszeniu Taylor :serce: Powinna przeczuć, że Ridge kręci ::kwasny:: Ale to dowodzi tylko temu, że nawet postacie MNS mają go za durnia.
Wyobrażenie Deacona o szczęśliwej rodzince naprawdę fajne. Ciekawe, czy tą scenę kręcili poza studiem CBS :P Kiedy się kręcili na karuzeli widać było, że obraz za nimi przesuwa się jakoś pokracznie ::cojest:: Problemy z kamerą, czy co ::ke::
Ostatnio zmieniony 2007-05-07, 20:32 przez PetroPython, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany