Plebania

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Goku

Post autor: Goku »

Misia pisze:Hej Goku ten tekst padł już dobrych kilka tygodni temu :wink:
Co ty?? Ostatnio coś takiego Irka powiedziała :) :) :)... Kiedyś też był chyba podobny tekst z tym bezdomnym xP...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Tak kiedyś coś takiego powiedział ten bezdomny ::rad:: Ciekawe czy będą jeszcze z nim i z Pati jakieś sceny ::chytry:: Dobre było jak zaproponował on Patrycji wynajęcie pokoju w gospodzie ::cojest::
Team Hunter:)A jak!
Primok

Post autor: Primok »

Dobre dzisiaj było to majowe - skąd ja znam takie majowe.. :mrgreen: , ale chłopaki dzielnie się trzymali :zeby: .
A jakie powody miał Tracz, że stawiał wódkę :?:
Awatar użytkownika
Misia

Tracz zarywa do Krysi stąd ta wizyta w gospodzie i ta akcja z wódką :wink: Trzeba przyznać,że Krysia wypiękniała w tym Spa ::ok::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Misia pisze:Tracz zarywa do Krysi stąd ta wizyta w gospodzie i ta akcja z wódką :wink: Trzeba przyznać,że Krysia wypiękniała w tym Spa ::ok::
Co go na Krysię naszło... :shock: :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Misia

B@r pisze:
Misia pisze:Tracz zarywa do Krysi stąd ta wizyta w gospodzie i ta akcja z wódką :wink: Trzeba przyznać,że Krysia wypiękniała w tym Spa ::ok::
Co go na Krysię naszło... :shock: :P
No cóż odkąd wysłał Konstancje do psychiatryka samotny jest.Jak dzisiaj stwierdził Krysia to jedyna kobieta w Tulczynie z którą może porozmawiać na poziomie.Jeszcze do księdza z tym poszedł ::cojest::ł.Myśle,że Tracz może kombinować jakby tu dogryźć proboszczowi ::chytry:: Jeśli uda mu się zbałamucić Krysie to zrani w pewien sposób księdza...W końcu to jego siotra o,którą się martwi.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ale jeśli mnie pamięć nie myli na początku też coś między nimi było? Oj, dawno nie oglądałam Plebanii, ale ze streszczeń (a właściwie zdjęć) wiem jak wygląda teraz Krystyna. Chybabym jej nie poznała :P
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
B@r

Szogunka pisze:Ale jeśli mnie pamięć nie myli na początku też coś między nimi było? Oj, dawno nie oglądałam Plebanii, ale ze streszczeń (a właściwie zdjęć) wiem jak wygląda teraz Krystyna. Chybabym jej nie poznała :P
Tracz nigdy nie przepadał za Krystyną. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Primok

Post autor: Primok »

Ja też dawno nie oglądałem i nie poznałem Krystyny :shock: .
Tracz za Krystynę się wziął ::ke:: .
Awatar użytkownika
B@r

Jak teraz wygląda Krysia? Na czym polega jej matamorfoza? ::chytry::
Awatar użytkownika
Misia

A więc tak B@rtku :mrgreen: Krystyna ma inne włosy.Przedtem miała takie kręcone i ogólnie w nieładzie a teraz proste i tak troche wywinięte do tyłu(podobne do włosów Morgan kiedy próbowała uwieść Ridza :P )Ładniej się ubiera,podkreśla swoją bardzo zgrabną figurkę,buty na obcasie a no i ma promienniejszą cerę.Naprawde świetnie wygląda ::ok::
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Wykończyłby Tracz tę Krystynę. Kolejną wsadziłby do psychiatryka. On jest bossssssski ::jezyk:: :serce: :serce: Tracz nie może mieć dobrych intencji,bo wtedy nie byłby Traczem. Ta jego moc,siła,potęga-to niezwykłe i tak ma pozostać!! Choć sam byłem zszokowany i trochę pozytywnie zaskoczony,jak zobaczyłem łezkę w oku Tracza,gdy żegnał Konstancję. :mrgreen:

Janusz jest niezwykle inteligentny,on nie pasuje do tej wsi i prymitywów. Krystyna także grzeszy inteligencją,więc pasują do siebie,stąd super byłby wątek,jak oboje by chcieli siebie nawzajem wykończyć. ::jezyk::
If you can't beat them, join them...
Goku

Konstancjaaaa!!! ::ke:: Czemu ona musiała umrzeć?? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ciekawe co by teraz było gdyby Samusionek chciała wrócić... Wymyśliliby bliźniaczkę?? ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::

Jurek zaczyna mnie wkurzać... ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny:: Nie może zrozumieć, że to praca Irki i musi być ubrana tak, a nie inaczej?? ::plask wczolo:

Krysia przepłoszyła bogatych klientów ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::
Awatar użytkownika
B@r

Co??
Konstancja nie żyje?
Może to ściema, może ona upozorwała swoją śmierć? ::chytry:: Może coś kombinuje? ::chytry::
Goku

B@r pisze:Co??
Konstancja nie żyje?
Może to ściema, może ona upozorwała swoją śmierć? ::chytry:: Może coś kombinuje? ::chytry::
:nie: :nie: :nie: Niestety nie... Powiesiła się :cry: :cry: :cry:
ODPOWIEDZ