Co ty?? Ostatnio coś takiego Irka powiedziałaMisia pisze:Hej Goku ten tekst padł już dobrych kilka tygodni temu
Plebania
Co go na Krysię naszło...Misia pisze:Tracz zarywa do Krysi stąd ta wizyta w gospodzie i ta akcja z wódkąTrzeba przyznać,że Krysia wypiękniała w tym Spa
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
No cóż odkąd wysłał Konstancje do psychiatryka samotny jest.Jak dzisiaj stwierdził Krysia to jedyna kobieta w Tulczynie z którą może porozmawiać na poziomie.Jeszcze do księdza z tym poszedłB@r pisze:Co go na Krysię naszło...Misia pisze:Tracz zarywa do Krysi stąd ta wizyta w gospodzie i ta akcja z wódkąTrzeba przyznać,że Krysia wypiękniała w tym Spa
![]()
Team Hunter:)A jak!
Tracz nigdy nie przepadał za Krystyną.Szogunka pisze:Ale jeśli mnie pamięć nie myli na początku też coś między nimi było? Oj, dawno nie oglądałam Plebanii, ale ze streszczeń (a właściwie zdjęć) wiem jak wygląda teraz Krystyna. Chybabym jej nie poznała
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
A więc tak B@rtku
Krystyna ma inne włosy.Przedtem miała takie kręcone i ogólnie w nieładzie a teraz proste i tak troche wywinięte do tyłu(podobne do włosów Morgan kiedy próbowała uwieść Ridza
)Ładniej się ubiera,podkreśla swoją bardzo zgrabną figurkę,buty na obcasie a no i ma promienniejszą cerę.Naprawde świetnie wygląda 
Team Hunter:)A jak!
Wykończyłby Tracz tę Krystynę. Kolejną wsadziłby do psychiatryka. On jest bossssssski
Tracz nie może mieć dobrych intencji,bo wtedy nie byłby Traczem. Ta jego moc,siła,potęga-to niezwykłe i tak ma pozostać!! Choć sam byłem zszokowany i trochę pozytywnie zaskoczony,jak zobaczyłem łezkę w oku Tracza,gdy żegnał Konstancję.
Janusz jest niezwykle inteligentny,on nie pasuje do tej wsi i prymitywów. Krystyna także grzeszy inteligencją,więc pasują do siebie,stąd super byłby wątek,jak oboje by chcieli siebie nawzajem wykończyć.
Janusz jest niezwykle inteligentny,on nie pasuje do tej wsi i prymitywów. Krystyna także grzeszy inteligencją,więc pasują do siebie,stąd super byłby wątek,jak oboje by chcieli siebie nawzajem wykończyć.
If you can't beat them, join them...