Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Damians pisze: I jeszcze jedno: Radość Dużej Stefy, kiedy zobaczyła Małą Stefę i pomyślała, ze to Phoebe zafarbowali włosy- bezcenna :mrgreen: ::jezyk::
Zabiłeś mnie tym tekstem ::loll:: ::cojest:: ::loll::

Odcinki takie sobie.Dla mnie było to trochę dziwne,kiedy Sally po 150 latach sobie przypomniała,że straciła córkę i zaczęła wyżywać się na Brooke.Ale ok,nie mówię już nic więcej bo zaraz zostanie mi zarzucony fanatyzm.Chociaż nie powiem jeszcze coś :P Dowiedziałam się bardzo ciekawej rzeczy z ust pani Spectry,że podobno Brooke jest morderczynią ::loll:: ::plask wczolo: No ale w sumie rozmowa była dość spokojna,Brooke zignorowała zaczepki,a Sally powiedziała co myśli :wink:
Cieszę się,że wszystkie Ridżusie małe i duże są znowu razem 8) Tylko cała trójka dzieciaków "gra",a właściwie występuje beznadziejnie ::plask wczolo: Mamusia lub tatuś chcą je przytulić,a oni (zwłaszcza bliźniaczki) wykręcają się na wszystkie cztery strony świata i mam wrażenie,że najchętniej by uciekły.Choć tak naprawdę doskonale je rozumiem,też bym wiała ::loll::
Morgan powiedziała,że to jeszcze nie koniec :serce: Ciekawe co teraz wymyśli... :twisted:
:serce: Brooke Logan :serce:
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Dobrze, że Taylor jest już z rodziną. ::rad:: Trochę rozbawiło mnie to, że Ridge rozwalił cały dom Morgan. :lol:
Tim trochę mnie rozczarował, ale widocznie był zazdrosny. :D
Jak Deacon zrobi coś Bridget to stracę do niego resztki szacunku. :evil:
Sally przesadziła. Przyłazi do stolika Brooke i zarzuca jej jakieś kłamstwa. ::plask wczolo:
To Brooke prowadziła samochód?
To Brooke starała się za wszelką cenę zostawić przy sobie Thorne'a?
No i co to za besztanie pamięci Macy przychodzenie do jej kawiarni? :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To jest jedna z najlepszych scen w B&B jak Ridge wjeżdża autem w dom :serce: i jeszcze jak Taylor przyłożyła Morgan :) ale to też popis głupoty Ridge'a bo przecież tym wjazdem mógł zabić Taylor i Steffy ::plask wczolo: Dobrze że Brooke nie dała się sprowokować Sally, która miesza fakty kto tu kogo chciał zabić, ale Brooke powinna zmienić kawiarnie. Czyżby kawa w Insomni była aż ak rewelacyjna że wszyscy tam łażą? ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Tak rzeczywiście, ta scena była genialna! Najbardziej wkurzyło mnie to, że Ridgeowi nic się nie stało, a Morgan uciekła jak gdyby nigdy nic, to takie pospolite ::jezyk::
Ostatnio zmieniony 2007-05-10, 22:12 przez Mareczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Marek, to nie temat na dawanie odcinków. ::krzyw::
Tomala

Post autor: Tomala »

To były naprawdę emocjonujące odcinki. Miałem podwyższony puls. Tak jak bym się czymś niebywale zmęczył. Tim pokazał dziś ogromne okrucieństwo. A myślałem że on chociaż jest zrównoważony.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Moja mama, która rzadko ogłada B&B zastanawiała się ile odcinków Ridż będzie jechał od bramy do domu :wink: (stawiała na 3 ::jezyk:: ) Mimo wszystko wyszło na to, że piechotą to Morgan od bramy do domy szłaby z pół godziny ::loll::

Ja nie wiem co jest ze scenarzystami, ale potrafią zepsuć nawet tak dobrze zapowiadającą się sceną jak odbicie zakładniczek przez zatroskanego męża i ojca ::kwasny:: Szklana pułapka może nie do końca bazowała na tym samym, ale podobnym, a była o niebo lepsza :zeby: ::jezyk::

Timowi chciałoby się powiedzieć "psychiatro lecz się sam" ::ok::
Cathin

Post autor: Cathin »

Już kiedyś wspominałam, że mam wrażenie, że wszyscy bardziej kochają Stefi. No i teraz się w tym tylko utwierdziłam. No okej, rozumiem, radość, bo okazało się, że mała żyje. Ale dlaczego jej siostra nie od razu została przyprowadzona?
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Powody mogą być różne: trudno było ją dobudzić, jak się obudziła to zaczęła marudzić że chce siku, albo najprostsze: scenarzyści postanowili, że konfrontacja dziewczynek będzie wspaniałym punktem kulimnacyjnym, a tego ie robi się na początku. Poza tym dodatkowy element - Stephanie myślała, że ma do czynienia z Pheobe.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Czuję jakiś taki niedosyt po ostatnich odcinkach, chyba spodziewałam się, że 3/4 wydarzeń to będzie sama akcja dot. odbicia Taylor, a reszta to czułe przytulania i powitania, a nie na odwrót ::kwasny::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Normalnie cieszę się, że te odcinki się skończyły... :evil:
Jakoś nie przekonuje mnie radość z widoku zmartwychwstałej bądź co bądź Steffy, to wszystko takie sztuczne i nieprwadziwe...ale co tam niech się cieszą! Należy im się choć będę tęsknić za Morgan... :( bo pewnie długo sobie już nie pogra, tak rozumiem...

Teraz z większych idiotyzmów i absórdów. Zachowanie Sally zawsze mnie irytowało i było często żałosne ale teraz przeszła samą siebie... :shock: Dobrze że wszystko przypomina jej się z takim opóźnieniem...rok myślała i wymyśliła, że czas się mścić = czyli pewnie wrócić do swoich zwyczajów, krętactw, złodziejstw i podłości... No jak rok jej zajęło, zanim przypomniała jej się córka, to nic dziwnego, że nawet nie zauważyła zniknięcia Kim (którą podobno jak córkę traktowała i miała się nią opiekować), ani zniknięcia własnego syna, który z innej beczki dość szybko zapomniał o obietnicy danej umierającej Becky i błyskawicznie odkochał się i zapomniał o Amber i dziecku swojej zmarłej żony...

Z dwojga złego wolę Forresterów, którzy mają jednak lepszą pamięć...

Dziwię się, że Brooke zachowała spokój, :serce: ale z drugiej storny, po co wdawać się w dyskusję z kimś tak nieobliczalnym i agresywnym....
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Wczorajsze odcinki były bardzo wzruszające....Naprawdę :) Dobrze że wszystko tak sie skończyło,tylko wariatka Morgan zwiała z wariatem Timem ::cojest::

Sally była równie boska,kobieta wie jak się zachowac w każdej sytuacji :mrgreen:

Ale Amber dogadała dziś Brook... :: bow :: :: bow :: :: bow :: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wreszcie dziś była ta scena Amber vs. Brooke i tu jestem po stronie Amber :D bo gadała z sensem odnośnie tej sytuacji

[ Dodano: 2007-05-11, 16:34 ]
Oo a w drugim odcinku to i Brooke zaczęła mówić z sensem ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

I zjawiła się Stefa, która tez sensownie mówiła.... :D A potem Rick w beznadziejnym sweterku :lol:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Super scena kłótni w gabinecie Stephanie :zeby: Myślałam, że Brooke pobije się z Amber jak ta druga ją pchnęła na fotel.
Dzisiejsze odcinki utwierdziły mnie tylko w przekonaniu, ze Amber powinna pójść po rozum do głowy i być z Deaconem. On wie dlaczego chce być z nią - bo mają syna, oboje odmienili jego życie, i teraz już nie traktuje Eryka jak "wyzwanie". a Rick? Jako jedyny argument podaje to, ze kocha Amber, ani słowem nie wspominając o dziecku, a jeszcze niedawno jak lew walczył o niego z CJem, i twierdził, że dałby się za niego zabić, a teraz zapomniał chyba, ze istnieje.
Ridge został bohaterem rodzinnym, Forresterowie pewnie do końca życia będą sobie opowiadac nawzajem o tym legendarnym juz niedlugo wjezdzie:)
Sally z Clarkiem znow znikneli z horyzontu, mam nadzieje ze za to wymysla jakis super plan zeby powalic Forresterow na kolana.
I znow Jon sie pojawil:):)
ana pisze:A potem Rick w beznadziejnym sweterku :lol:
Też na to zwróciłam uwagę, on chyba za wszelką cenę chce podkreślić roznice męskości między nim a D. ::loll::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Zablokowany