Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Mi też się podobała scena kłotni pomiędzy Amber i Brooke. :lol: Zwłaszcza jak Brooke zaczęła znowu nazywać Amber ździrą mysląc że na fotelu siedzi Stephanie, a tu zonk fotel i się odwraca i siedzi Amber. :zeby: Fajną minę miała Brooke. :zeby:
Potem jak weszła Stephanie i tak specjalnie zaczęły przytulać się z Amber też było dobre. :zeby: Biedna Brooke znowu nikt jej nie rozumie. :zeby:
Rick to rzeczewiście jakiś rozkapryszony dzieciak nie podobało mi się dziś jego zachowanie, krzyczy na adwokata i domaga się od niego cudów, bo Amber nie może już dłużej być z Deaconem i koniec! :roll:
Brooke jak tak dalej bedzie postępować to nie tylko w sprawie Amber i Ricka osiągnie odrotny od zamierzonego skutek, ale także coraz skuteczniej dzieli znowu rodzinę już trzy osoby zaczynają odwracać się od niej.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Śmieszne jak Ridge i Taylor zrelacjonowali przegapialskim widzom co się stało, na szczęście Ci co oglądali wiedzą jaka fajna była akcja. W "Klanie" tylko by to właśnie opowiedzieli ::rad:: Jednak taylor mogła się ruszyć do dzieci a nie znowu niani je pewnie wcisneli ::kwasny:: Rick faktycznie jest dziwny, pomiata starym Johnatanem ::loll:: ::kwasny:: W sporze Amber i Brooke jak napisałem wcześniej obie miały trochę racji, ciekawe ile dziś Brooke mówiła o Ridge'u -tak między wierszami ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

annnia pisze:Rick to rzeczewiście jakiś rozkapryszony dzieciak nie podobało mi się dziś jego zachowanie, krzyczy na adwokata i domaga się od niego cudów, bo Amber nie może już dłużej być z Deaconem i koniec! :roll:
Dokładnie! A na pytanie Jonathana dlaczego, odpowiada, że to nieważne i Jonathan nie musi wiedzieć. Rick to dziecko, rozpieszczone, i w dodatku ciężko albo wręcz w ogóle nie myślące - przecież adwokat musi wiedzieć co i jak skoro ma działać, zeby odpowiednie argumenty sformuować ::chytry::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

May pisze:Mały Eric miał dzisiaj fajną kurteczkę. ::jezyk:: :zeby:
Jak tatuś... :zeby:

Wreszcie dziś coś się działo. ::krzyw:: Mogli pokazać Morgan. :evil:

Brooke mnie wkurza. Jest taka sama, jak Amber,a znowu sie wymądrza. :evil:

Szkoda, że nie było dziś dzieci. One są takie słodkie :serce: Zwłaszcza twins. ::rad::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Mam już dośc tej ^%@#*&$ Brooke! Ładnie się odzywa do Amber. Teraz będzie jej wmawiać że kocha Deacona żeby nie ożeniła się z Rickiem (nie pochwalam tego małżeństwa ale zachowanie Brooke przechodzi wszelkie granice!)! Brooke po raz kolejny pokazała że nie dorasta Amber do pięt. ::plask wczolo: :evil:
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Szkoda że nie było dzisiaj Morgan :| Wiem, że to temat o dzisiejszym odcinku, ale wczorajsze sceny z Morgan strzelającą do Taylor, utwierdziły mnie w przekonaniu, że na takie chwile warto czekać :mrgreen:
Uznanie dla gry malutkiego Thomasa, który tak pięknie przywitał siostrę - ja się tym naprawdę wzruszyłem ::jezyk:: Bardzo mi się podoba to rodzeństwo, tak słodko wyglądają razem :serce:
No i jeszcze jedno najważniejsze - Ridge nie pokazuje emocji w trudnych sytuacjach, ale jak już się rozklei to na całego. Wreszcie jakiej uczucia - brawo Ridge :!: :D
Ciekawe, czy Deacon wie, że takie żetony Mały Eric może w każdej chwili połknąć ::plask wczolo: Na tatusia to chyba się on nie nadaje ::loll::
Brooke zachowuje się tak jak zawsze, Stefa tradycyjnie broni Amber... Trochę żal, że wróciła do Ricka - będzie się musiała użerać z tą dangerous woman Brooke Logan.
P.S. Zauważyliście, że Brooke miała bardzo podobną sukienkę, do tej, którą miała Morgan ::cojest::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Tiril pisze:
annnia pisze:Rick to rzeczewiście jakiś rozkapryszony dzieciak nie podobało mi się dziś jego zachowanie, krzyczy na adwokata i domaga się od niego cudów, bo Amber nie może już dłużej być z Deaconem i koniec! :roll:
Dokładnie! A na pytanie Jonathana dlaczego, odpowiada, że to nieważne i Jonathan nie musi wiedzieć. Rick to dziecko, rozpieszczone, i w dodatku ciężko albo wręcz w ogóle nie myślące - przecież adwokat musi wiedzieć co i jak skoro ma działać, zeby odpowiednie argumenty sformuować ::chytry::
Zgadzam się z wami ::ok:: Jak on się zachowuje ::kwasny:: Co Riki Kiki sobie wyobraża,że jak jest bogaty to może się tak odnosić do starszych i mądrzejszych???Brooke zamiast spiskowaniem to powinna zająć się wychoweaniem rozpieszczonego dzieciaka!Troche dobrych manier to by mu się przydało!
Team Hunter:)A jak!
Abarek

Post autor: Abarek »

Misia pisze:
Tiril pisze:
Zgadzam się z wami ::ok:: Jak on się zachowuje ::kwasny:: Co Riki Kiki sobie wyobraża,że jak jest bogaty to może się tak odnosić do starszych i mądrzejszych???Brooke zamiast spiskowaniem to powinna zająć się wychoweaniem rozpieszczonego dzieciaka!Troche dobrych manier to by mu się przydało!
Jaka mamusia , taki synek :evil: :evil: :evil:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

W Srodowych odcinkach ridge jakoś długo jechał do Morgan, a dzisiaj okazuje sie, że oba domy sąsiadują ze sobą. ::chytry::

Nie widziałem wczorajszych odcinków. Ale wiem wszystko i widziałem na YouTube najważniejsze sceny. Nie będę komentować ich jednak.

Jeśli chodzi o dzosiejsze odcinki, to najbardziej podobała mi się konfrontacja Brooke z Amber. Az się uśmiechnąłem, jak Amber posadziła Brooke na fotelu i wykładała jej swoje teorie. Brooke jest taka przekonana, że Amber kocha Deacon'a, że aż była przekonana, że ma rację i pozjadała wszystkie rozumy. Co ona może wiedzieć, co czuje Amber???
Sceny ridge-Taylor były nudne.
Krytyka należy się też Rick'owi. On już zaczyna się narzucać, postępuje egoistycznie. Zaczyna mu się śpieszyć. Jakby bał się Deacon'a, tu Eric miał rację.
Deacon zostawił żetony małemu dziecku. Już zacząłem się bać tego, że mały Eric połknie jednego i będą kłopoty. A Rick będzie miał argumenty. Na szczęście nic się nie wydarzyło. Deacon jest bardzo pewny siebie. Myśli, że zdobędzie Amber. Ale niech zdaje sobie sprawę, że ma poważnego przeciwnika.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dawidek pisze: Nie widziałem wczorajszych odcinków. Ale wiem wszystko i widziałem na YouTube najważniejsze sceny. Nie będę komentować ich jednak.
Trzeba pamiętać, że ta scena, która jest na YouTube jest niekompletna. Ridge po odzyskaniu przytomności wysiadł z auta i najpierw zobaczył Morgan pod gruzami, potem Tima i miał taką niewyraźną minę( która wskazywała jakby się pomylił), ale nagle zobaczył jeszcze jedno ciało, podszedł i to była Taylor itp. Ogólnie to trwało prawie cały odcinek, a na tym video jest tylko kilka minut. :wink:
A moźe ktoś jeszcze zamieści te odcinki lub cale sceny, to zobaczycie ::ysz::
Amberanna

Post autor: Amberanna »

ana pisze: A potem Rick w beznadziejnym sweterku :lol:
Zgadzam się. Ten sweterek był wyjątkowo beznadziejny. Deacon miał za to świetną koszulę. Rick to po prostu zniewieściały chłopiec, a Deacon jest prawdziwym mężczyzną. Co ta Amber narobiła??????Dlaczego nie wybrała Deacona???? Ja na jej miejscu bym tak zrobiła. Jest jednak dla niej jedno wytłumaczenie: serce nie sługa.
Bardzo mi się natomiast podobało, jak Amber dogadała Brook. Postawiła się jej i nie dała po sobie jeździć. Brawo!!!

Dobrze, że Ridge uwolnił w końcu Taylor. To już było nudne. Cieszę się, że są znowu razem.

Przydałyby się jakieś nowe wątki. Mam nadzieję, że wkrótce to nastąpi. Czekam z niecierpliwością. Tylko znając Modę teraz nastąpi kilka (naście?) nudnych odcinków, same gadanie i dopiero potem zacznie sie coś dziać.
La vita e bella!
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Amberanna pisze:
ana pisze: A potem Rick w beznadziejnym sweterku :lol:
Zgadzam się. Ten sweterek był wyjątkowo beznadziejny. Deacon miał za to świetną koszulę. Rick to po prostu zniewieściały chłopiec, a Deacon jest prawdziwym mężczyzną. Co ta Amber narobiła??????Dlaczego nie wybrała Deacona???? Ja na jej miejscu bym tak zrobiła. Jest jednak dla niej jedno wytłumaczenie: serce nie sługa.
Dokladnie! Bo tak patrzac z boku to Deacon jest naprawde fajniejszym facetem, no ale Amber kocha Ricka i nic na to nie poradzi :D Zal mi tylko troche Deacona w tym wszystkim...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Przypomniałem sobie że jak oglądałem te odcinki kiedyś na czeskiej tv to u nas wtedy były dopiero odcinki co Sheila wyjmuje broń na zgromadzonych: Stephanie,Eryka,Brooke,Ridge'a,Jamesa,Lauren ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Marisa

Post autor: Marisa »

Nareszcie Taylor wróciła już do domu, bo to zaczęło już przynudzać :roll: Kłotnia Brooke i Amber była świetna :D Amber przygadała Brooke i gites, za to ta jakieś swoje domysły wygadywała (akurat w tym jest świetna ::loll:: )
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Domysły. które trafiały w sedno ;) Deacon nie jest Amber obojętny, gdyby Rick nie wtargnął do pokoju hotelowego wszyscy wiemy co by się stało. I to tyle z tą wielką miłością Ricka i Amber :roll:
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Zablokowany