Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dużo bardziej wolałabym, żeby uśmiercili Olę a nie Władka ::kwasny:: Ruda wkurza mnie ostatnio niemiłosiernie! Oglądałam dziś jakąś powtórkę w południe i nie mogę zdzierżyć już jej min i tego chichoto-śmiechu...Ha no i tekst Jacka o zatrzaśniętych kluczykach był świetny ::loll:: Współczuję mu - wiadomo, że nie bez powodu-ale cierpi chyba mocno.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mam nadzieję, ze Monika na dobre rozstała się z Feliksem. Ich czwartkowe sceny były takie sztuczne, że aż piękne :serce: ::jezyk::
Monika powinna wrócić do projektowania ubrań, na pewno byłoby ciekawiej od tego co się teraz dzieje w restauracji, ale to takie marzenie... ::jezyk:: :mrgreen:
Ach ten Rysio ::rad:: On jest taki dobry, jak on wytrzymał z tą klientką ::cojest::

Jacuś, on jest taki "poprawny" ::cojest:: Beatka zaczęła coś podejrzewać, mam nadzieję, ze szybko domyśli się prawdy i będą jakieś ciekawe sceny :twisted: :twisted:

Śmieszne były też sceny w sądzie, Ciocia Stasia taka bezbronna i niewinna, a Jeremiaszek tak jej dzielnie bronił przed złym krewnym wariatki Maliny ::cojest:: ::loll:: A Michałek już się szykuje na te mieszkanie ::chytry::

[ Dodano: 2007-05-11, 18:18 ]
Jak komuś się będzie nudziło, to zapraszam :mrgreen: ::jezyk::
http://czysteraczki.org/
Awatar użytkownika
Tiril

A Daniel mówi o Gabrieli jakby to była dla niego całkowicie obca osoba ("Twoja współpracowniczka"), a przecież kiedyś prawie została jego teściową.
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Tiril o tym samym pomyślałem.
Przecież on i córka Gabrieli wspólnie mieszkali, i "prawie" byli małżeństwem, więc dziwi mnie, że tak "obco" traktuje Gabrielę ::ke::
Cathin

Post autor: Cathin »

Wiesz, może nie chce mieć z nią zbyt wiele wspólnego, skoro już nie jest od dawna z jej córką. Swoją drogą, byli całkiem fajną parą swego czasu.

Nie mieliście wrażenia w scenach Moniki i Feliksa, gdzie byli na dworze, że ich głos jest podkładany i to nieudolnie? Chyba, że można brzmieć aż tak sztucznie ::ysz:: Moni potrafi wszystko :D

Ależ Jeremiaszek był męski :D

A Michał mnie wkurza. Z ciocią Stasią, to chyba akurat on ma najgorszy kontakt, więc jest po prostu świnią, bez urazy dla tych uroczych zwierzaków.
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Damians

Ostatnio odnoszę wrażenie, że większość scen Klanu w plenerze ma podkładany głos ::kwasny:: Z Ryśkiem, który stoi przy taksówce jest tak samo ::kwasny::
Cathin

No fakt.

Ale i tak Moni jest bardziej sztuczna :D
Awatar użytkownika
Tiril

Ciekawe co u Agaty, córki Gabrieli, dziś o tym pomyślałam,jak Gabriela rozmawiała z Danielem, była jakkolwiek wspominana ostatnio?
Sad but true
Cathin

Jacek jest bezczelny. Żeby tak kłamać w żywe oczy? Rafalski mnie wkurza. Po części go rozumiem, bo w końcu to Jacek jest starszy i w ogóle. Ale Karolina nie jest dzieckiem i już swój rozum ma. Doskonale wiedziała w co się wplątuje i nie żądała od niego opuszczenia rodziny. Poza tym, to nie Jacka wina, że straciła to dziecko. Więc nie rozumiem, dlaczego Jacek miałby płacić za jej studia?
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Cathin pisze:Doskonale wiedziała w co się wplątuje i nie żądała od niego opuszczenia rodziny. Poza tym, to nie Jacka wina, że straciła to dziecko. Więc nie rozumiem, dlaczego Jacek miałby płacić za jej studia?
Dokładnie ::ok:: Niby dorosła, za to jaka niedojrzała ::kwasny:: Makabra... Rafalskiemu pewnie nawet przez myśl nie przeszło, że jego córunia uwodziła Jacka. A teraz to on wszystkiemu winien - wykorzystał biedną, naiwną Karolinkę ::ysz::
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Damians

I jak zwykle wielkie rozczarowanie ::kwasny:: Nawet nie pokazali nam Kuczyńskich w Kościele czy na cmentarzu... Szkoda gadać ::plask wczolo:
Matka Adama bardzo mi się nie podoba, jest jakaś taka zarozumiała ::kwasny::
Primok

Post autor: Primok »

Damians pisze:Matka Adama bardzo mi się nie podoba, jest jakaś taka zarozumiała ::kwasny::

Ta aktorka grała kiedyś chyba w takim serialu "Dom" :roll: .
Kitty

Post autor: Kitty »

Moim zdaniem matka Adama nie jest zarozumiała. Jest moim zdaniem trochę nieśmiała no i ma obawy co do słuszności decyzji Adama. Ale od razu widać, że zależy jej na szczęściu syna.
Spodobało mi się, że dużo wie o literaturze. ::ok:: Miło rozmawiały z Krystyną na wspólnej kolacji.
Awatar użytkownika
Damians

Dzisiaj znowu mieliśmy edukacyjny odcinek Klanu :mrgreen:
Od dziś cała Polska wie, że kwas mlekowy nie ma nic wspólnego z bólem mięśni, tylko jakieś tak ( już zapomniałem co ::cojest:: ::jezyk:: ). I rada: stosujcie zimne okłady :!: ::jezyk::

Monika sprzedała Liskowo ::ke:: Szkoda, miło było ją widzieć w takich swojskich warunkach...
Awatar użytkownika
Tiril

Czy Feli ma jakiś problem z hazardem?
Sad but true
ODPOWIEDZ